video – inspiratie, Bucurie si Implinire

Sper să vă placă acest film creat de mine! Evident nu am inventat roata 🙂 însă am încercat să exprim atitudinea succesului, bucurie, implinire si autoimplinire aşa cumle văd eu! Graţie Mac-ului meu am editat singur acest montaj! (sunt mândru 🙂 ) Mi-a luat destul de mult, sper ca efortul meu să merite! Sper să vă placă, să-l vizionaţi cât mai des şi să-l recomandaţi şi altor persoane dragi!

Aprecierile sau criticile sunt binevenite prin comentarii 🙂

Daca v-a placut videoul va mai recomand resurse suplimentare pentru bucurie:

 1. obiceiurile care ne fac mai fericiti
 2. lentila bucuriei
 3. traieste intens
 4. lucrurile cu adevarat importante in viata
 5. despre recunostina
 6. pentru mai multe filme, canalul meu de youtube il gasiti aici si puteti subscrie
Rate this post

11 thoughts on “video – inspiratie, Bucurie si Implinire”

 1. Sunt cu adevarat impresionata. Voi incerca sa-l pun in fiecare zi. Nu dureaza deloc mult. Senzatia de dupa, este cu adeverat benefica si iti multumesc frumos.
  Liliana

 2. Salut Marian,
  Frumos film, am vazut ca iti place hipnoza eriksoniana, interesant, ma consider un prieten al tau si cred ca partea de NLP tinde sa te acapareze prea mult, poate ar fi mai potrivit sa faci un mic review al cartilor clasice, personal eu fug cat pot de mult de literatura asta NLP.

 3. E ok filmul. Cred ca este cam lung si ca sunt mult prea multe mesaje. E motivant oricum. Sa nu te mire daca o sa il primesti la un momentat chiar tu pe mail cu o completare de genul „trimite in sapte minute la 7 prieteni….” 🙂

 4. Foarte frumos mesajul filmuletului, imaginile sunt superbe. totusi, un pic cam lung, ai muncit foarte mult la el. la un moment dat ai impresia ca se termina melodia, dupa care iar se reia si acolo ma asteptam la un efect special- poate o melodie putin mai energica, mai vesela spre final. astept si alte filmulete. sper ca am dat un feedback constructiv.

 5. Ma intreb daca „sunt un diamant neslefuit” si trimiterea la traininguri.ro nu este un mesaj subliminal (putin cam pervers, ca orice mesaj subliminal) … 🙂
  Dana E.

  1. Dana, trimiterea din punctul meu de vedere nu este subliminala, este declarata (scrisa)!
   Multumesc de feedback! Imi pare rau ca ai interpretatat drept subliminale cele doua mesaje! Gandindu-ma , mi-am dat sema ca nu pot renunata la cele doua mesaje! Ideea diamanutului neslefuit, face parte din cele vreo 50 de mesaje transmise si este o tema care am abordat-o in multe articole de-ale mele iar trimiterea din final mi se pare o chestiune adminsitrativa care poate veni in ajutorul celor care doresc mai mult, intr-un fel sau altul!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!