Traieste intens, traieste cu pasiune

Este timpul să fii mai mult. Fiecare persoana detine un urias potential. Cei mai mulți oameni nu folosesc acest potential. Nu-l folosesc pentru ei cred ca nu-l au sau le este tema. Indrazneste să fii mai mult si sa faci mai mult.

Fiecare clipa este o certitudine că  încă mai existi. Clipa care urmează sau ziua de maine poate va mai fi sau nu, nu știm niciodata!

Începe să trăiești acum! Trăiește cu pasiune fiecare clipă. Bucură-te de fiecare clipă și permite-I uriasului adormit din tine să se treazească.

Întreabă-te:

 • Cine vreau să fiu?
 • Cum vreau să fiu?
 • De ce vreau să fiu așa?

Viața nu este despre trecut, este doar despre lecții invățate! Nu te lăsa păcălit că este greu să ai o viață fericită, este greu să ai succes, este greu să obții ce-ți propui. Ni se spală creierul sistematic, spunându-ni-se de când ne nastem că este greu sa faci A sau B. Mediul te descureajează, prietenii te descurajează spunându-ți că este greu.

Adevărul este altul. Adevărul adevărat este că este ușor. Este ușor să fii extraordinar, este ușor să ai o viață fericită, este ușor să te bucuri de fiecare clipă, este ușor să începi să trăiești, este ușor să ai încredere în tine, este ușor să fi exact ceea ce-ți dorești!

Începe să trăiești fiecare clipă, incepe acum si fă-o la scare mare! Gândește-te la lucrurile cu adevărat importate si treci la acțiune. Acum! Nu maine, nu poimaine, acum si-n fiecare clipă!

Fiecare oam are o misiune de a fi ceva pentru ceva! Gândește-te ce vrei să fii, inainte de ce vrei să faci! Gândește-te cum vrei să fii, generează optiuni nelimitate! Și dacă te intrebi cum ști care ti-e misiunea? Este simplu, vei ști, iar dacă nu vei ști inseamnă că n-ai găsit-o incă!

Lasă-ți mintea să zboare , permite-I să exploreze optiuni, iar când corpul tau se va cutremura, vei ști că acceea este misiunea ta! Fii ce vrei să fii, cum vrei să fii, când vrei să fii cu cine vrei să fii! Începe să trăiești acum!

Îți poți prezice propriul viitor, prin a decide! Decide să fii extraordinar, decide să acționezi dincolo de obișnuit, decide să incepi să trăiești fiecare clipa! Lasă-te inspirat de divinitate, zâmbeștete-te fi recunoscător pentru ce ai și îndrăznește să fii mai mult.

Este timpul să ai curajul să incepi să-ți duci viața pe care ti-o dorești. Cu cat îți vei dori mai intens cu atât vei face mai mult ca lucruri-le să se intample. Decide și permite-ti să strălucești, să duci o viață dincolo de limite!

Va fi un moment în care nu vei mai fi, cum ai vrea ca oamenii și familia să-și amintească de tine? Vrei să fi acel om care a murit la birou in timp ce finaliza  elaboreze un raport! Sau poate vrei să fi acel om a schimbat vieți, a inspirat, a fost un exemplu de conduită, a fost un om care a trăit fiecare clipă, a fost un om extraordinar.  Gândește-te cum ai vrea să-și amintească cei dragi de tine și decide să acționezi acum!

Acționează, simte și trăiește fiecare moment. Permiteți și propuneți să fii mai mult! Începe să trăiești! CE aștepți, ziua de mine? Nu știi dacă va veni. Fă ca viața ta să merite să fie trăită!

Nu mai trăi blocat în trecut sau in plata facturilor.  Ai dreptul să fii extraordinar, acum si-n timpul ce va veni. Nimeni nu te poate salva de la o viața plictisitoare. Doar tu o poți face, prin propriile resurse interne. O poți face acum, dacă vei decide acest lucru!  Nu te mai gândi ce te oprește, întreabă-te ce te mobilizează! Întrebă-te ce-ar trebui să se întâmple să ieși din zona de confort! Întreabă-te ce poți face diferit! Întreabă-te cum poți fi extraordinar!

Întreabă-te  cărui scop mai inalt esti destinat să servești?

Destinul tău îl scrii în fiecare clipă! Îl scrii acum când asculți aceste cuvinte! Îl scrii când decizi că vei trăi cu pasiune! Tu ești regizonul propriului destin! Tu poți să fii și să faci mai mult. Spune-ți da se poate și fă-o acum! A decide acum însemnă pur și simplu că nu iei in calcul optiunea de a eșua,  Nu te gândești că doar vei incerca. Trebui să-ți spui că-ți vei trai viața indiferent ce se va întâmpla!

Cum faci acest lucru?

 1. Decide acum
 2. Începe acum!
 3. Fă-o în fiecare clipă
 4. Acționează la scară mare!

Like..Share,comment  etc daca v-a placut 🙂

Mai jos ai si varianta audio a acestui articol: Trăiește intens, traieste cu pasiune!

P.S. mai jos este acelasi podcast spus pe tonuri diferite, as avea nevoie sa-mi spuneti care din ele va place mai mult. Imi doresc un feedback pentru a sti sa stiu cum sa le fac pe urmatoarele! Prin urmare mi-ar fi de mare ajutor daca veti bifa mai jos cel care va place, ! sau ati lasa un comentariu mai jos in care sa spuneti care va place mai mult.

Multumesc in avans!


5/5 - (1 vote)

6 thoughts on “Traieste intens, traieste cu pasiune”

 1. Pingback: video - inspiratie, Bucurie si Implinire Marian Rujoiu

 2. Pingback: Arta de a trai si lucrurile importante in viata – povesti cu talc – Marian Rujoiu

 3. Dupa parerea mea, varianta a doua e cea mai buna pentru societatea in care traim. Traim in societatea extremelor: prima extrema e a oamenilor care s-au cufundat in munca si care doar asta fac, iar a doua extrema a oamenilor care n-au slujba, care au ajuns depresivi, lenesi, care asteapta mila din partea celorlalti.
  Avem nevoie de un impuls. De un lucru care sa ne zguduie atat de tare, incat sa ne trezim si sa actionam.

  Tonalitatea folosita e „revolutionara”, ceea ce are nevoie si lumea aceasta: de o REVOLUTIE. O revolutie interioara si exterioara, de a te regasi, de a-ti cunoaste punctele tari si slabe, de a invata sa traiesti asa cum iti doresti, de a fi exact CEEA CE VREI SA FII, nu ce doreste societatea.

 4. Nicoleta Gradinaru

  Prima varianta este „soul to soul”, motiveaza, incurajeaza. Si inca poate fi imbunatatita. Se cunoaste ca nu exista public, priviri indreptate spre tine, aprobatoare sau dezaprobatoare, in functie de care iti modifici ideea sau tonalitatea.E un sfat citit. Ori sfaturile trebuie impartasite, nu impuse. In varianta 1 esti tu cu oglinda. Din punctul meu de vedere, de varianta 2 nici nu poate fi vorba.Nu transmite, nu ajunge unde trebuie, nu convinge.

 5. Buna Marian,
  Parerea mea este ca e foarte important sa tii seama si de momentul zilei in care vei tine acest discurs. Un discurs in varianta 2 merge foarte bine la primele ore ale diminetii. Seara, eventual dupa o zi de lucru, oamenilor le va fi mai greu sa urmareasca un discurs atat de dinamic. Ar trebui sa combini cele 2 variante, in sensul ca acolo unde se impune („ce vrei sa se spuna despre tine? Ca ai murit facand un raport la birou?”) ar trebui sa folosesti tonalitatea si dinamismul din al doilea discurs. In rest, primul.
  Sper ca nu te-am ametit si ca ai prins ideea. Iti multumesc oricum pentru toate materialele trimise. Abia astept sa te vad in actiune la Personal Power-starea de flux.

 6. nici una nu ma inspira,sunt prea lungi si ,ma pierd inainte sa inteleg.
  Pare ca o piesa de teatru lunga si grea .
  Intens inseamna scurt

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!