Surpriza neasteptata la Personal Power – un invitat special!

Dacă nu ai aflat deja, am lansat programul Personal Power. Un program de-a dreptul puternic! Motive sa participi sunt extraordinar de multe, astfel ca te invit sa vizitezi pagina programului prin click aici

Pe scurt este vorba de un program de eliberarea a potețialului din fiecare persoana, inclusiv din tine. Voi merge periodic într-un turneu în 5 orașe: București, Timișoara, Cluj, Iași și Constanta!

Surpriza este ca la prima ediție voi avea un invitat special in persoana Lui Bruno Medicina.  O personalitate remarcabila, uneori incomodă dacă nu vrei sa ieși din zona de confort, cu care derulez in prezent si la Proiectul Leadership 530 – Firewalking.

Întrucât în prima sesiune din programul Personal Power voi aborda tema Starea de Flux, iar Bruno este singurul roman (italian) care se ocupă serios de acest remarcabil subiect numit starea de flux, poți primi mai multă valoare decât te-ai fi așteptat!

Nu merita sa pierzi o asemenea conferinta , vezi detaliile prin click aici!

P.S. 1 Pentru București ne apropiem deja de SOLDOUT, Iasiul urmeaza de aproape, așadar grabeste-te!

P. S. 2 – Daca vrei sa citesti un articol pe tema starii de flux scris de Bruno Medicina Click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share