Viata incepe acolo unde se termina zona de confort!

Viata incepe acolo unde se termina zona de confort” – aceasta este una din maximele mele preferate (au spus-o atat de multi incat nu se mai stie care a fost primul) ca atare ies destul de des din zona de confort si este extraordinar! Mai mult, chiar daca nu sunt pe placul tuturor creez si cadrul in care oamenii sa iasa din zona de confort cu scopul de a-si explora propriul potential . Probabil evenimentul care te scoate cel mai mult din zona de confort este Leadership 530 ( include Firewalking – mersul descult pe carbuni incinsi)

In octombrie 2012 peste 200 de oameni au trecut desculti pe carbuni incinsi, vedeti mai jos clipul. Si acum mai sunt intrebat:

  • Chiar au trecut?
  • Pe bune?
  • Desculti?

Raspunsul meu este DA si o poti face si tu, am decis sa repetam evenimentul in aprilie 2013.  Este foarte interesant ca primesc tot felul de reactii cum ar fi:

  1. nu stiu daca o sa pot atunci  (fara ca eu sa comunic data:)  )
  2. nu cred ca este adevarat, este vreo smecherie la mijloc
  3. ma gandesc 🙂
  4. ce tare, o sa vin

Observ in general ca oamenii si-ar dori mai mult de la viata, insa nu vor sa iasa deloc din zona de confort, sa faca lucrurile ceva mai diferit, sa incerce sa treca de bariere sociale, etc. Culmea este cand incep sa se planga! Acest lucru se mai numeste si victimizare. De exemplu, partea cu focul, este incarcata de semnificatie din simplu motiv ca faci ceva ce creierul tau credea ca este imposibil. Odata ce faci acest lucru, se produce un mic „scurcircuit” in creier si te intrebi: Oare cate alte lucrui as putea face, chiar daca la prima vedere pare ca nu pot! As scrie mult pe tema asta, daca va inereseaza, oricum in prezentele mele publice adig destul de des subiectul. Mai jos aveti un film rezumat de la eveniment, va las sa-l vizionati. Dati like sau share daca va placut si de ce nu , cine stie, poate in aprilie 2013 ne vom intalnii> Detaliile complete despre firewalking le gasesti aici.

Detaliile complete despre firewalking le gasesti aici.

One Response

  1. Excelenta ideea de :). Am vazut si anul trecut anuntul, mi-am dorit sa vin dar, ceva s-a intamplat. Probabil ca n-am putut iesi din zona de confort. Intre timp am invatat ca doar iesind din zona de confort putem obtine mai mult, mult mai mult de la noi insine. Anul acesta ne vedem cu siguranta, mai intai la personal power si apoi la leadership 530.
    Excelente articole, continua asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share2
Tweet
Share