Structura unei prezentari de succes

Incă de la începutul carierei mele am fost preocupat de structura unei prezentări cu impact, a unei prezentari de succes.  Natura nu m-a înzestrat cu abilitati extraordinare de prezentare și vorbire! Incă lucrez la acest lucru și voi lucra în continuare. Paradoxal este că majoritatea prezentărilor care le am sunt reușite! Studiez, învăț, muncesc, exersez, învăț de la ceilalți. Peste câteva zile urmeaza sa am o prezentare de doar 45 de minute și eram în căutarea de lucruri care sa  ma inspire.

Prezentările nu sunt tocmai punctul meu forte, rezultatele remarcabile le-am înregistrat în trainingurile de două sau trei zile. Totuși uneori am doar o ora la dispoziție! În căutarea de energie și inspirație, am găsit un material video foarte interesant despre structura unei prezentări de succes. Cred ca este cel mai concludent si mai practic video pe care l-am vazut pana acum. Mi-am dat seama ca folosesc din ceea ce spune Nancy Duarte, însă explică atât de frumos și de clar încat m-am uitat de 3 ori la acest video și am decis sa-l pun și pe blogul meu. Einstein spunea ca dacă nu ești capabil să explici o idee unui copil de 6 ani înseamnă că nici tu nu ai înțeles-o! Videoul este fără subtitrare însă, dacă vor fi multe cereri și considerați că merită îl voi traduce 🙂

Priviți-o pe Nancy cat de clar explică, încercați să înțelegeți mecanismul și mai apoi să puneți această structură în prezentările voastre! Eu cu siguranță o voi face!

Rate this post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!