Negocierea in afaceri – Intrebari bune

Sper ca urmare a aplicarii acestei tehnici o  sa generati cele mai bune rezultate. Negocierea in afaceri este un subiect in continua dezvoltare. Totodata tehnica este utila si in viata personala 🙂

Mai multe tehnici de negociere in vanzari gasesti accesand categoria negociere de pe acest Blog, cititind cartea Biblia Negociatorului sau participand la un curs de Negociere.

Comenteaza acum filmuletul daca ti-a placut 🙂

Rate this post

7 thoughts on “Negocierea in afaceri – Intrebari bune”

  1. Da, e un fel de întrebare capcană, prin care interlocutorul trebuie să admită că se poate face ceva…în final, că e pozibilă și o atitudine asertivă. Nu trebuie uitat că cei interogați astfel(așa cum apare și în clipul video: polițistul, recepționerul)au avut, inițial, o atitudine retractilă, de negație. Ei, bine, poate ar trebui să existe reformulări ale aceleiași întrebări: ‘Este posibil să? Credeți că este posibil să…? Se poate să…?’ In întrebarea dvs., accentul cade pe ‘ușor’, dar sunt lucruri într-adevăr greu de făcut și de obținut, dar nu imposibile…Doar că unii s-ar putea simți minimalizați în eforturile lor, e exemplu dacă ai pune unui doctorand întrebarea: ‘Cât de ușor e să faci o lucrare de doctorat?’

    1. Tehnica trebuie folosita cand considerati ca se potriveste. Nicio tehnica nu se potriveste intotdeauna. Uneori insa ai surpriza sa mearga, cand creadeai ca nu merge si invers sa nu merga cand credeai ca cel mai probabil va merge.

  2. Premiza e cea mai buna. Mai departe intrebarea e doar un instrument de a putea intra in mintea cuiva si implanta directia in care sa gandeasca.
    O premiza negativa va duce la esec.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!