Non verbal in Public Speaking

Cele 5 tehnici prezentate sunt utile in cazul prezentarilor, trainingurilor, cursurilor si in situatile in care dorim sa fim mai persuasivi.

Nota: Prezentarea din filmulet este una live.

5 tehnici pe care sa le folositi in public speaking

Comentariile sunt binevenite

🙂

Rate this post

11 thoughts on “Non verbal in Public Speaking”

 1. Salut.Ma numesc Marius si am 17 ani.Am 2 intrebari:1Cine va invatat toate asta?defapt de unde le-ati luat.Sigur nu dupa internet..si ultima intrebare: Sunt 100% sigur ca mai exista inca ceva de care lumea obijnuita de oriunde nu trebuie sa afle!Si daca da dc nu le fac publice,oare influenteaza chiar asa puternic? sau vor sa stie doar „iei” sa poata manipula lumea..(intrebarea mea este inspirata din emisiunea mentalistului Keith Barry,in care a aratat „ceva”insa NU tot.si chiar a spus ca ramane secret si noi nu tres stim tot)si deaceea eu cred ca mai e „ceva”..si inca ceva bun! poate dumneavoastra s-ar putea sa stiti si nu v-as ruga sa spuneti. …este ceva adevarat in ce am spus? va multumesc

 2. Buna!

  Am 28 de ani, sint o fire foarte emotiva si deschisă ! Sotul vrea sa fiu mai serioasa, spunind ca sint prea copilaroasa si zimbareata…. Pai dacă mă schimb, deja nu voi fi EU! In viziunea Dvs.ce ar însemna sa fii serios si care sfaturi mi-ati oferi? Multumesc mult!

 3. Salutare Marian si Dan!
  Nu ne-am mai vazut demult. Foarte tare filmul cu cele 5 pozitii , nu le-am mai vazut pana acum. Astea sunt cumva luate de la Virginia Satir sau sunt altele si daca da , poti recomanda o carte?
  Mersi!

 4. @ dana
  multumesc frumos 🙂

  @ JT
  acestea nu sunt metode de eschivare sunt metode prin care te poti face mai bine inteles si poti comunica mai bine. Legat de voce, ai dreptate, o poti folosi pentru fiecare din tehnici. Paraverbalul este folositot intotdeauna, in sesnul ca trebuie să fie congruent cu ceea ce spui.

  @ peter
  ca provocare… autenticitatea si perfectionarea sunt lucruri diferite. Gandeste-te la un dimant, care este autentic. Slefuirea lui insa nu-l face sa para mai putin autentic, ci din contra sa-l puna in valoare.

 5. Bun. Nu ma pot abtine sa te intreb, insa, doar ca provocare, cum ramane cu AUTENTICITATEA unui om (chiar si cand vorbeste in public)?
  Si grija la publicK pe youtube 🙂

 6. Interesante metode de eschivare, insa mult mai interesant si util mi se pare faptul ca sunt prezentate audio video. Cum se procedeaza cu tonalitatea vocii in functie de cele 5 metode prezentate? Se face vreo corelatie intre ele?Multa bafta in continuare. Cu stima, JT.

 7. Bune invataminte. Le voi raspindi.
  Astept sa furnizati un curs de negociere in format electronic.
  M-am bucurat sa va aud pe amindoi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!