Cand le-ai spus ultima data parintilor tai ca-i iubesti?

In urma cu multa vreme mi-am facut un bucket List (110 lucuri pe care vreau sa le fac) . Puteti vedea lista prin click aici!

Punctul 16 din aceasta listă suna asa:

16. Să le spun părinților că-i iubesc

In urma cu 3 luni tatal meu s-a dus dintre noi, vand doar 56 de ani. Acum, verificand Bucket-listul am regasit si acest punct. Evident m-am intristat aducandu-mi aminte de tata. Singura parte buna ca in urma cu cateva luni, inainte sa moara i-am spus ca-l iubesc. Simteam acest lucru, intotdeauna l-am simtit, însă nu stiu din ce motiv nu i-o spusesem niciodata. Bucket listul nu-l poate duce inapoi, totusi ma bucur că fara acest bucket list cred ca nu i-as fi spus-o niciodata sau as fi amanat pana ar fi fost prea tarziu.

In acelasi timp sunt contrariat pentru ca nu acordam suficeinta atentie lucrurilor chiar chiar conteaza cu adevarat.

Maica Tereza spunea Daca judecam oamenii nu mai avem timp sa-i iubim!

Inchei așadar îndemnându-vă:

Daca sunt oameni in viata voastra pe care-i iubiti, spuneti-le chiar acum!

Maine ar putea fi prea tarziu!

P. S. Optional puteti sa  oferiti un like sauFacebook-Share folosind butoanele de mai jos pentru a aminti si altora de lucrurile cu adevarat importante.

2 Responses

  1. E intr’adevar interesant. Simt si eu acelasi lucru si am impresia ca aman momentul la nesfarsit. La un moment dat parintii pleaca dintre noi si ….., si nu vreau sa ma gandesc la acel moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share2
Tweet
Share