Concentrarea atentiei – Directionarea eficienta a focusului!

concentrarea atentiei si focusulconcentrarea atentiei si focus

Ai mai sus doua imagini, care au legatura cu concentrarea atentiei. După cum vezi pana la urma rezultatele sunt generate de focus. Cu cat te vei concentra mai mult pe ce nu-ti place, nu vei fi tocmai eficient. De exemplu, am intalnit destui oameni care se stresau ca se streseaza, deci se focusau pe stresul lor. Pare putin ciudat, insă uneori pentru a rezolva o problema trebuie sa muti focusul pentru ca mintea sa înceapă sa genereze noi soluții. Totdeauna vei avea lucruri care-ti plac sau care nu-ti plac. A nu se intelege ca as spune cumva ca ar trebui sa ne facem ca ploua cand avem o problema. Nu intra acest aspect in discutie. Cand nu ne place ceva si ramanem focusati pe ce nu ne place apare deprimarea. Pentru tehnici de gestionare a starilor te invit sa citesti aici un articol.

Lucrurile capată mai mult contur daca ne uitam pe a doua imagine. Logica este un simpla, poate chiar putin inconfortabila. Acolo unde ne îndreptam atenția, ne focusam. Odata ce ne focusam investim energie, iar energia este cea care produce rezultate. Energia este probabil lucrul care ne genereaza rezulatatele remarcabile. Deci ai grija căror aspecte le dai atenție, pentru ca iți vei consuma energia. De cate ori nu v-ati consumat energia nefacand nimic…doar stresandu-vă.

FOCUSATI-VA ! FOCUSATI-VA Si iar FOCUSATI-VA

daca vriti sa cititi mai multe despre energie si concentrarea atentieiputeti sa vizitati si aceste articole:

  1. managementul energiei personale
  2. de ce merita sa te focusuezi

Va doresc o zi plina de focus pozitiv si de concentrarea atentiei!

Dacă ești interesat să afli mai multe lucruri despre Time Management, productivitate, tehnici antiamanare, am creat un curs online de Time Management, disponibil imediat. Click aici pentru detalii curs Time Management.

curs time management

 

Marian

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!