Managementul timpului – 6 lucruri de care sa tii cont

In lupta cu timpul! – Time management!

Sper sa va placa si sa gasiti sfaturi folositoare! Clipul, contine raspunsuri legate de managementul timpului la intrebari precum:
1. Teoretic, n-ar trebui să fie greu să te organizezi, dar de câte ori nu ne zicem că ziua e prea scurtă. Există anumite reguli pe care, dacă le urmăm, avem şanse mai mari să ne ajungă cele 24 de ore ale unei zile?
2. Există anumite momente ale zilei cărora ar fi indicat să le asociem anumite sarcini? De exemplu, dacă avem o şedinţă importantă şi putem alege o oră, care ar trebui să fie ea?
3. Cat de utile sunt listele? Şi dacă da, pe ce interval trebuie să ne programăm anumite activităţi?
4. Cât de periculoase sunt amânările?
5. Să zicem că ne-am făcut un program. Dar pot apărea noi sarcini. Cum evităm să ni se dea programul peste cap?
6. Timpul pentru noi înşine e lăsat de multe ori pe ultimul plan. Ce loc ar trebui sa ocupe el in program?

Astept intrebari suplimentare cu placere. De asemenea daca aveti alte solutii postati-le prin comentarii!

In primul rand multumesc Antenei 1 pentru invitatie in cadrul Observator.

Acest interviu este unul foarte de demult, dacă ești interesat să afli mai multe lucruri despre Time Management, am creat un curs online de Time Management, disponibil imediat. Click aici pentru detalii curs Time Management.

curs time management

 

6 Responses

  1. Felicitari Marian, si la cat mai multe aparitii la posturile de televiziune.Interesant subiect, nu m-am gandit niciodata sa-mi fac un tablou al activitatilor cu si fara importanta din timpul unei zile.

  2. pacat ca s-a taiat. vroiam sa vad si eu care e ora cea mai buna pentru sedinta. =) eu am una importanta maine, de la 16:00. oare e buna?
    trecand peste, te felicit chief pentru atitudine, coerenta, claritate si curaj. la cat mai multe filmulete din astea. nu stiu daca mediul deacolo te-a inspirat (poate ar trebui sa vedem cum facem sa ajungi mai des pe la emsiuni la televizor) dar e cu un ordin de marime peste filmuletele anterioare. nu ma refer la calitatea filmarii, ci mai la atitudinea pe care o ai: de stapan pe situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share