Brian Tracy – Incepe cu ce nu-ti place

In aceste zile imi faceam un ”update” pentru pregatirea unui curs si am data peste o carte pe care am citit-o dintr-o suflare. Cartea se numeste Incepe cu ce nu-ti place si este scrisa de Bryan Tracy. Ai avea impresia ca in afara de titlu nu ai ce invata , insa este o falsa impresie. Tracy vine cu sfaturi si strategii pe care eu le-am gasit ca fiind foarte aplicabile. Mai jos, va las sa vedeti concluziile, evident acestea fiind un sumar, pentru detalii ar fi minunat daca ati citi cartea.

De ce sa incepi cu ce nu-ti place?

In princpiu pentru ca scapi de o grija! Atunci cand amani ceva care nu-ti place pentru o alta zi, sau pentru sfarsitul zilei, in mod automat vei avea un stres la nivel inconstient. Incepand fix cu ce nu-ti place vei scapa de un stres si in mod miraculos vei fi mai eficient pe tot parcursul zilei . Cartea merita citita. Daca vreti sa o comandati acum, puteti da click aici, sau o puteti gasi in libraria Extreme Training din Ernest Juvara!

Cartea este destinata exclusiv persoanelor care au convingerea ca pot avea un time management mai bun 🙂

 

Daca vrei sa ai aceasta carte click aici pentru comanda online prin libris

Dacă ești interesat să afli mai multe lucruri despre Time Management, am creat un curs online de Time Management, disponibil imediat. Click aici pentru detalii curs Time Management.

curs time management

 

One Response

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share2
Tweet
Share1