Drumul catre exprimarea potentialului maxim – Firewalking

firewalking

De ce firewalking?

Am mai postat în trecut articole despre puterea mersului pe foc. În continuare cred ca mersul pe cărbuni încinși, desculț, reprezină unul din cele mai puternice instrumente care pot schimba paradigma în care trăim. Uneori vrei mai mult, sau îți propui diferite lucruri, ceva se întâmplă și de la a spune la a aplica rămâne o prăpastie. Vrei sa te dezvolți personal, vrei să ai grija mai mare de tine, vrei să-ți stabilești obiective curajoase…. totuși vezi că mai trece un an și nu ai schimbat mai nimic.

Ce face de fapt mersul pe foc?

Creierul este prietenul nostru cel mai bun. El ne apară de multe, ne spune ce să facem și ce să nu, totuși creierului nostru nu-i place să iasă din zona de confort, din simplul motiv că ar contraveni instinctului de supraviețuire care caută confortul absolut, minimizarea riscurilor, siguranța absolută.   Așa se face că uneori creierul nostru are nevoie de mesaje puternice care să-i spună că nu tot ce se spune este adevărat, că nu fiecare gând care ne trece prin minte este un adevăr absolut.

Ca oameni suntem proiectați să avem un potențial uriaș, nu suntem însă proiectați să ne manifestăm de la sine acest potențial. Mersul desculț pe cărbuni încinși poate face acest declick de care ai nevoie pentru o nouă paradigmă emoțională, intelectuală fizică sau spirituală. S-ar putea să faceți un hobby apoi din a vă depăși limitele. Atât timp cât avem capacitatea de a avea un dialog intern despre riscuri, despre probleme, despre siguranță, despre supraviețuire, despre cotidian înseamnă că suntem antrenați bine în a fi buni vorbitori cu noi înșine. Pasul următor înseamnă să fim buni vorbitori cu noi înșine și când vine vorba de exprimarea potențialului maxim. Abia atunci trecem la următorul nivel, iar mersul pe cărbuni încinși reprezintă acea acțiune care te ajută să schimbi perspectiva, iar experiența mersului pe foc este una memorabilă, iar ulterior ăți va servi ca suport pentru multe din acțiunile pe care le vei întreprinde.

Am trecut prin foc undeva la 150 de ori, iar de fiecare dată experiența s-a amplificat și la nivel conștient și inconștient am simțit transformări pozitive…și da, aceste transformări uneori chiar vin peste noapte. Nu spun să o faceți de de 150 de ori..poate însă măcar odată, este păcat să ratați așa ceva. Click pe butonul verde pentru mai multe detalii.comdanda prin click aici- conferinta roger dawson

detaliile despre eveniment le găsșeși prin click aici (28 noiembrie 2013), iar mai jos poți să vezi și câteva imagini de la edițiile anterioare

Vezi ce s-a întâmplat la ediţiile anterioare?

Ediţia I – Leadership 530 / 25 octombrie 2012

Ediţia a II-a – Leadership 530 / 25 aprilie 2013

Editia 2

comdanda prin click aici- conferinta roger dawson

 

Rate this post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!