Video – Dr. John Gray

Mai jos aveti o colecție intereseantă de videouri cu John Gray pe tema relațiilor dintre bărbați și femei.

Vizionare plăcută!

Detalii depre venirea lui John Gray în România găsiți prin click aici!

Bilete conferinta John GrayBilete conferinta John Gray

John sprijină în mod concret bărbații și femeile să înțeleagă mai bine și să respecte diferențele dintre ei, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Abordarea sa combină tehnici specifice de comunicare cu zona de neurologie, sănătate, alegeri de nutriție care ceează chimia neuronală și corporală pentru sănătate, fericire, dragoste de durată. Nenumăratele sale cărți, workshop-uri, video-uri și seminarii asigură perspective practice pentru a gestiona stresul eficient și pentru a îmbunătăți relațiile pe toate planurile vieții și dragostei.

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume . Cărțile sale despre relații și sănătate s-au vândut în peste 50 de miloane de exemplare și au fost traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare, Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Lansarea seriei de cărți Marte și Venus, inclusiv cartea Marte și Venus la locul de muncă, a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei.

John a inspirat numeroase companii prezente în Fortune 500, asociații nonguvernamentale și instituții educaționale cu speech-urile sale care livrează acele momente ”aha” fiecărei audiențe. Prezentările lui John sunt distractive, dinamice și pline de exemple din viața reală, inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcție de gen ce marchează diferențele dintre bărbați și femei la locul de muncă și acasă. Mulți dintre acești clienți l-au rugat pe John să revină datorită abilităților sale de a livra conținut nou și de a inspira audiența.

Descoperă secretele comunicării, motivării și negocierii în funcție de gen!

  • la serviciu (cu colegi, subalterni sau șefi)
  • în negocieri (de business și personale)
  • în leadership (motivare)
  • acasă (în relația de cuplu)

Fie că ești bărbat fie că ești femeie, dacă ne gândim la mediul business sau la cel personal, diferențele de gen își spun cuvântul. Zicala „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face” nu se aplică întotdeauna în interacțiunea între bărbat și femeie!

Aceste diferențe dintre bărbați și femei pot deveni o sursă de probleme și neînțelegeri sau din contră, pot deveni avantajul tău secret în orice tip de comunicare. Probabil simți deja acest lucru!

Bilete conferinta John Gray

Rate this post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!