Video – Tony Robbins – forta invizibila care motiveaza actiunile

Tony Robbins discută despre „forţa invizibilă” care motivează acţiunile fiecăruia dintre noi – şi bate palma cu Al Gore care se află în primul rând din audienţă. Am postat in urma cu cateva zile o carte a lui Tony care sper sa va placa. Acest video poate avea un sens! Va doresc vizionare placut si comentati-l cu incredere 🙂

Tony Robbins: Dar dacă întrebi oamenii, de ce nu aţi împlinit ce v-aţi propus? Cineva care lucrează pentru voi, sau un partener, sau chiar voi. Când eşuaţi să vă atingeți un scop, care este motivul invocat pentru nereușită? Ce vă spun ei? Nu au ştiut destule, nu au avut cunoştinţele, nu au avut banii. Nu au avut timp. Nu au avut tehnologia. Ştiţi, nu am avut un şef potrivit. Nu am avut …

Al Gore: Curtea Supremă (Râsete)

Tony Robbins: Şi — (Aplauze) şi — (Aplauze) — ce au în comun toate astea, inclusiv Curtea Supremă? (Râsete) Ele sunt o reclamaţie că-ți lispesc resurse şi poate că sunt corecte. Poate nu aţi avut banii, poate nu aţi avut Curtea Supremă, dar nu acela este factorul definitoriu. (Aplauze) Şi corectaţi-mă dacă greşesc. Factorul definitoriu nu este niciodată resursa, ci este inventivitatea ….


Puteti sa achizitionati cartea Putere Nemarginita scrisa de Anthony Robbins de la sediul nostru din Ernest Juvara (click aici pentru localizare) sau online de pe siteul Libris prin CLICK aici!

6 Responses

  1. Salut Marian.
    Am vizionat ceva mai devreme acest video si era titrat in romana, acum insa nu mai e !!!!
    Iti multumesc ptr toate materialele care le primesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share1
Tweet
Share