Radu Gabriel – Vorbitul in public se invata

Vorbitul in public se invata spune Radu Gabriel. Eu il cred nu doar pe cuvant, intrucat la fiecare curs al lui am invatat fel si fel de trucuri care m-au ajutat. Meseria mea este de trainer. Cine are impresia ca a tine un discurs sau a face o prezentare este simplu, se insala.

Emotiile si gandul ca orice greseala va fi taxata de privitori pot transforma un discurs de succes intr-un esec. Radu Gabriel sustine programe de public speaking impartasind cusantilor tehnici din sfera actoriceasca!

Puteti vedea opinia lui Radu referitoare la gestionarea emotiilor. Gasiti totodata si detalii despre un program de lunga durata: Master of public Speaking.(are un pret foarte mic pe modul) Imi plac oamenii geniali si ma bucur ca lucrez cu oameni care aduc un plus valoare veritabil in compania Extreme Training.

De cele mai multe ori a vorbi bine iti aduce succes. Posibil sa ai idei bune, dar daca nu le prezinti frumos..degeaba. Vorbitul persuasiv si convingator iti poate amplifica succesul..parerea mea. Este drept ca trebuie sa ai si ce spune, sau pe ce te baza!

Sper sa va placa interviul oferit de Radu si mai multe filme pe care le puteti gasi prin click aici. Pentru cei care au urechi sa auda, Radu spune multe lucruri cu talc 🙂

Rate this post

1 thought on “Radu Gabriel – Vorbitul in public se invata”

  1. Pingback: Vorbitul in public se invata - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!