Promovare traineri, coachi, speakeri, experți sau consultanți

marketing online, curs marketing, promovare traineri, promovare experti, cariera coaching

Am decis ”să dau totul din casă”!

Mă ajuți și tu puțin?

Acum este momentul să-mi spui ce-ți dorești 🙂

Având în vedere experiența mea ca antreprenor, trainer si manager de companie de traininguri, etc, creatorul cursului de formator marca Extreme Training, creatorul programului Training Mastery, etc, responsabil cu marketingul în cadrul Extreme Training, etc primesc întrebari peste intrebari legate de:  cum reusesc trainerii sa se pozitioneze, cum reușești să monetizezi, cum sa te faci vizibil, cum faci să începi, cum faci să continui, cum să ajungi primul în google, cum să scrii articole, etc.

In ultimele luni de zile am lucrat la un curs de marketing care sa răspundă acestor provocări. Cursul va fi 100% online, va fi video, astfel încât să poți să-l revezi oricând și să vezi sau să revezi exact ce te interesează.

Am postat acest anunț pentru a mă ajuta și a te încuraja să-mi spui două lucruri:

  1. Dacă ești trainer, coach, expert, consultant, expert sau speaker spune-mi exact din punct de vedere al marketingului ce ți-ai dori să afli într-un curs. Concret, ce crezi ca te-ar ajuta. Ce ai vrea sa afli? Care ți se pare cea mai mare provocare, ce ți se pare cel mai greu de făcut, etc. Până acum am strâns toate întrebările, am elaborat răspunsuri și tutoriale video, totusi, înainte să-l lansez, îmi doresc să fie cursul de marketing online, perfect pentru tine! Lasă-mi părerea ta mai jos în formular!
  2. Al doilea lucru, dacă dorești, tot în formular îți poți lăsa datele de contact. Dacă-ți lași datele, imediat ce produsul va fi gata vei avea parte de o oferta secretă 🙂

Îți mulțumesc anticipat și-ți rămân dator cu o reduce și cu un curs fantastic 🙂

Mai jos este formularul! 🙂

4 Responses

  1. … in loc de „oferta secreta” as dori sa imi recomandati compania cu care ati realizat partea video a cursului online 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share29
Tweet
Share