Sper ca acest video sa va dea un mic imbold daca nu sunteti hotarati! In acest video vorbesc pe una din temele mele preferate: SUCCESUL

Un video care explica ce face diferenta intre esec si succesl Oamenii de succes si-au spus, da, se poate! Acesta este optimism nu neaparat gandire pozitiva.

5/5 - (1 vote)

7 răspunsuri

  1. Da, se poate. Trebuie sa traiesti in convingerile tale. Abia astept sa particip si eu la acest training. Sunt la liceu si sunt din judetul Suceava. Anul viitor sper sa va cunosc personal.

    Toate cele bune.

  2. Bun mesajul.
    Marsati si pe puterea credintei. Combinata cu fizica cuantica.Ar trebui lumea sa inteleaga ca zi de zi isi modeleaza viitorul. Azi traiesc in umbra a ceea ce am gandit ieri si azi creez zilele viitoare.
    Permanent trebuie sa fim focusati pe lucrurile pozitive, dorite, si care ne dau sentimente bune. FARA frica. Altfel se prabuseste totul.

  3. Multumesc. E un mesaj pe care oamenii trebuie sa il asculte si sa il puna in practica. Da, pot! 🙂 E un mesaj pe care trebuie sa il asculte cei optimisti, dar mai ales cei pesimisti – sa isi schimbe gandirea si pesimismul in optimism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *