despre blog marketing si blocaje in trafic :)

Am preferat sa transform blocajele din trafic intr-o oportunitate pentru mine, astfel ca am inceput sa iau carti cu mine si sa citesc. Uneori fac si o ora de acasa pana la birou, un drum care atunci cand este liber il fac in 15-20 min. Pentru citit, recunosc ma ajuta foarte mult si cutia de viteze care este automata 🙂 In aceasta dimineata am terminat de citit Jeremy Wright – Blog marketing. Prin urmare in loc sa ma enervez  in trafic m-am gadit sa folosesc acel timp in care stau la semafoare minute sau zeci de minute in sir si chiar functioneaza 🙂
In urma cu cateva zile am postat chiar un articol inspirat din cartea lui (despre blogul intern). Este o carte care isi merita toti bani. Este plina de exemple, sfaturi si studii de caz care te pot ajuta sa intelegi mai bine impactul blogului in afaceri sau personal branding.  Merita!  V-o recomad cu cea mai mare incredere.
Spor la citit!

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share