Cum viata de cuplu poate deveni mai frumoasa?

De curand am scris despre de ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda !

Continuand in aceasi nota va recomand cu cea mai mare caldura videoul de mai jos. Barbatii si femeile sunt diferiti si cred ca aceasta este lucrul cel mai frumos din lume! Ascultandu-l pe Allan Pease in audio bookul de care vorbeam mai devreme cat si vazandu-l in acest video, mi-e mai clar ca nu-i nimic anormal la mijloc. Intelegand mai bine frumoasele diferente dintre femei si barbati castigul imediat este ca putem comunica mai bine si mai usor in viata de cuplu! Personal pe mine m-a ajutat si mi-a largit orizotul asupra comunicarii intre barbati si femei. Vizionati acest video cat de repede, pentru ca eu intuiesc, dar nu sunt sigur, ca va fi scos curand (cred ca se incalca drepturile de autor)

Cum viata de cuplu poate deveni mai frumoasa?
De ce barbatii nu asculta?
De ce femeile nu stiu sa se uite pe o harta?

Rate this post

1 thought on “Cum viata de cuplu poate deveni mai frumoasa?”

  1. Am urmarit cu interes materialul video postat aici.
    Il recomand tuturor barbatilor, dar si femeilor care sunt interesati de relatia/ casnicia lor. Mie mi-au trebuit ani buni (aproape cinci) sa descopar aceste lucruri singura. Recomand si cartea „Barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus” – nu mai stiu autorul.
    Daca cineva chiar aplica aceste lucruri marunte, dar importante pentru parteneri relatia li se va imbunatati simtitor si destul de repede.
    L-am rugat si pe sotul meu sa vizioneze materialul, dar pana diseara voi pregati eu rezumatul a ceea ce s-a prezentat aici. Nu de alta, dar ce ecste sigur e sigur, oricum, aici se vorbeste de comunicare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!