Bertea – locul unde m-am nascut

Despre mine, pe acest blog, am vorbit mai putin, Daca ar fi sa incep cu inceputul, ar fi locul nasterii – Bertea, Jud Prahova! Sunt locuri frumose, cineva chiar a realizat un mic material video despre aceasta localitate pe care-l puteti vedea mai jos:

2 Responses

  1. Consider despre mine ca sunt un vorbitor si un scriitor bun. Mi se pare ca stiu sa folosesc cuvantul. Iata ca, acum cand trebuie sa scriu ceva despre Marian, mi se pare ca, orice as scrie, nu va putea oglindi corect si complet, sau la nivelul real, impresia mea dupa 7 zile petrecute la un curs cu Marian …abia l-am cunoscut si am simtit ca va fi o saptamana valoroasa pentru mine. Omu’ e tare ! E bun ! Stie ce zice si mai ales face ce zice. Asta ii da credibilitate fantastica. Vrei sa faci un curs bun ? Inscrie-te la unul pe care il conduce si vei simti bucuria de a descoperi ceea ce pare simplu, dar trebuie invatat si practicat, daca vrei sa faci performanta…Omu’ e bun ! Il recomand cu toata inima si ma semnez in clar ,bucuros ca Marian, a devenit un prieten special in lista mea scurta de prieteni. Sorin Taban. Bravo Marian ! Felicitari ! Continua asa si cu siguranta oricine iubeste performanta te va intalni intr-o zi : )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share