Pot sa ghicesc ce salariu sau ce venituri ai

Pare paradoxal, insa se poate! Experienta mi-a aratat-o atat mie cat si cunoscutilor ca pot afla foarte usor ce venituri ai tu. Mai mult poti afla si tu ce venituri are un anumit om. Un vechi proverb romanesc spune asa:

zi-mi ce prieteni ai, ca să-ți spun cine esti!

Se pare ca si veniturile intra sub aceasta formula. Ia cunoscutii tai, cei cu care te intalnesti frecvent, fă media aritmetica a veniturilor lor si vei obtine cu o marja de eroare de maxim 10% ce venit ai tu. Frumos si simplu!

Mai mult, pentru cei care vor să facă mai mulți bani, una din formule este să-ți completezi cercul de cunoscuți cu oameni care câștigă mai mult decât tine. În afară de faptul că te-ar putea ajuta acești noi prieteni, efectul magic este dat de modul cum gândesc ei. Acest fel de a gândi se va răsfrânge și asupra ta, nu te vei mai văicări atât de mult, vei mai învăța de la ei, vei fi mai proactiv și vei învăța să gândești în stil mare! Pare imposibil!

Încercă un an, nu te costă nimic! Vorbim apoi! Întrebă-te acum, cine sunt prietenii tăi și ce ai putea face chiar de mâine

4 Responses

 1. Desi cunosc principiul, ideea este buna.

  Problema insa, este ca eu deja am cautat sa aplic ceea ce tu ai mentionat, insa nu e usor sa gasesti prietenii care au mai mult ca tine, in special cei care sunt antreprenori, si mai mult de atat sa ma ajute pe mine sa ma ridic.
  E ceva mai dificil decat pare.

  1. Nu este greu deloc. Atat timp cat ti-ai progamat mintea sa creada ca nu este usor, sa fii sigur ca nu va fi usor. Ce facem cu credinta?!? De ce nu o folosim? Va spun parerea mea. Din LENE si din IGNORANTA! Nu ne gandim decat la noi. Daca resusesti sa te misti din acest centru distructiv atunci sa fii sigur ca acel „graunte de mustar” care muta si „muntele” de la locul lui va lucra si pentru tine si totul se va misca in folosul, nu numai al nostru ci al tuturor.
   O zi excelenta uturor!
   IC Tudor

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share