[sharrre]Conferinta despre succes[/sharrre]Iti spun un secret personal despre succes. Toti avem tone de materiale gratuite pe calculator dar nu facem nimic cu ele.  Mai grav este daca le citim sau vizionam si apoi nu facem nimic, ci doar amanam.

Daca nu ai standarde care sa te mobilizeze si sa te anime, nu vei crede niciodata in tine, si indiferent ce vrei sa faci in viata: afaceri, sa ai succes cu sexul opus, sa iti schimbi stilul de viata, sa inveti lucruri noi, vei avea nevoie de foarte multa incredere in tine.

Randy Pausch spunea ” Obstacolele sunt ziduri care ne arata cat de mult ne dorim sa obtinem un lucru. Aceste ziduri ii diferentiaza pe cei care isi doresc foarte mult sa obtina ceva si cei care renunta rapid.”

Cei mai multi dintre noi gandim exact asa cum suntem. Castigam 300 euro pe luna? Gandim exact ca un om care castiga 300 euro pe luna. (exemplu aleatoriu). Ca sa avem succes, trebuie sa impingem limitele mintii noastre, sa iesim din zona de confort … si sa vada realitatea omului care vrem noi sa devenim.

Succesul inseamna prieteni mai destepti decat tine. Insa este o problema de ego sa ii identifici si sa stai langa ei. Suntem media celor cu care ne inconjuram si in 99% din cazuri de nereusite, secretul acesta te putea salva. Un anturaj de oameni de succes iti asigura si tie o minte de om de succes.

Pe 16 octombrie incepand cu ora 15:00 te invit la Cinema Marasti in cadrul conferintei:

“De la Comunicare Ineficienta si Esec, la Relatii De Calitate Si Succes” alaturi de oameni de succes unde un beneficiu aparte va fi energia ce-ti va da taria sa-ti finalizezi actiunile catre urmarea pasiunii.

[button_4 align=”center” href=”http://cluj2014.robertburcea.com/” new_window=”Y”]Detalii complete si inscriere prin click aici![/button_4]

Foarte multi oameni in ziua de azi, sunt lipsiti de vitalitate, de forta interna. Se plafoneaza si zic: “Domne, asa e viata. Mergem inainte. Mai mult nu se poate. Astea sunt conditiile in care traim.”

Ei bine, nu e deloc asa. In realitate, oamenii care traiesc pe filonul vocatiei lor, care isi doresc foarte mult sa extraga din viata asta, maxim posibil, sunt oameni care inteleg ca se poate mai mult decat ceea ce spune societatea, decat ceea le spun parintii, decat ceea ce le spun profesorii s.a. Sunt oameni care cred atat de mult in potentialul lor si in dorinta lor, incat isi dau voie sa cerceteze, isi dau voie sa afle mai multe. In momentul in care ai sistemul de valori pus in linie, in momentul in care exista armonie in viata ta, este foarte usor sa iei decizii. In momentul in care tu stii despre ce e viata ta, ai propriile tale viziuni, ai propriul tau plan. Iar cine are propriul sau plan nu va fi usor inclus in planul altuia.

Atunci cand alegi ceva e bine sa alegi in cunostinta de cauza. Despre asta va fi conferinta, inspiratia pentru a afla cine esti, ce vrei, cum poti obtine ce-ti doresti si cum poti depasi problemele.

Cu totii avem probleme, nimeni nu are o „situatie speciala”. Daca tu crezi ca problemele tale le depasesc pe ale celorlalti, inseamna doar ca te concentrezi pe probleme, esti in pozitie de victima si nu o sa actionezi prea curand.

Solutia este data de focusarea pe actiune („care este primul pas de aici inspre ce imi doresc?”).

Visez la o tara in care poporul ei nu isi mai plange de mila sau asteapta salvarea din alta parte. Exista momente in viata cand te poti ridica.

Atunci cand iti dai seama ca poti face o diferenta in tine, in cei din jur, in ceea ce faci, in lume si te inspiri de la oameni vei obtine in mod automat:

Poate te intrebi de ce ce promovez aceasta conferinta?

Daca vei vizita pagina vei observa ca pretul este aproape simbolic gandindu-te ca vei putea vedea live 12 spealeri de top. Mai este un motiv pentru care o fac si anume doi oameni: Robert Burcea (organizatorul acestei conferinte care a reusit sa mobilizeze laolalta atatia speakeri) si Florin Rosoga (unul dintre speakerii de top din cadrul acestui eveniment). Acesti doi oameni sunt minunati, iar oamenii minunati, trebuie promovati, incurajati si sustinuti fara sa existe un pret la schimb sau un interes comercial.

De la Comunicare Ineficienta si Esec la Relatii De Calitate Si Succes”

16 octombrie, de la ora 15 la Cinema Marasti, Cluj!

Care sunt cei 12 speakeri la aceasta conferinta despre succes?

[bullet_block style=”size-16″ small_icon=”68.png” width=”” alignment=”center”]

[/bullet_block]

[button_4 align=”center” href=”http://cluj2014.robertburcea.com/” new_window=”Y”]Detalii complete si inscriere prin click aici![/button_4]

[sharrre]Conferinta despre succes[/sharrre]

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.