Dupa articolul publicat in urma cu cateva zile legat de greselile de marketing care le fac trainerii, am primit mai multe intrebari legate de partea de marketingul trainerului de genul: ”ce vom invata concret la partea de marketing”,  în cadrul Training Mastery ( Train the Trainers – cursul de formator pentru avansati), m-am conformat!

Am intocmit o lista exacta  care sa te ajute sa intelegi cat mai precis ce castigi daca participi sau ce pierzi daca esti hotarat sa nu participi (o sa ma refer doar la partea de marketing si brandingul trainerului).

Poti sa te intrebi, cat oare te-ar costa sa afli, folosind sistemul incercare/eroare,  raspunsurile exacte la intrebarile de mai jos legate de marketingul tau. In cazul meu nu am putut calcula suma, iar daca as enunta o cifra ti s-ar parea nerealista.  De 10 ani, bani platiti la diferiti specialisti, erori de strategie, erori in executii (care costa), timp alocat studiului, testarii și implementarii, identificarea modelelor functionale, etc. Cat crezi ca o sa te coste  si pe tine  daca nu cunosti aceste instrument epe care le voi oferi in acest train the trainers?

Sincer fiind, nu te inscrie la Training Mastery, decat daca ai nevoie sa afli si raspunsurile la intrebarile de mai jos.

Atentie, aceste aspecta se refera doar la partea de marketing din bootcampul Training Mastery, Train the Trainers pentru avansati, restul temelor (declansarea increderii, angajarea emotionala a audientei, impact, etc) si descrierea completa o vedeti aici http://www.traininguri.ro/curs-formator-training-mastery/.

Asadar, din punct de vedere al marketingului tau,

cu ce vei pleca de la Training Mastery?

[bullet_block large_icon=”15.png” width=”” alignment=”center”]

train the trainers - training mastery
Fiecare zi in care nu vei tine cursuri, daca vrei acest lucru, este o zi in care pierzi bani. Poti face un calcul si vei afla cat te costa sa mai astepti sau sa mergi pe sistemul incercare/eroare un an sau doi.

De la mine, nu vei primi o reteta, ci multe retete care functioneaza! Chiar vrei sa le ratezi pe toate?  Glumesc 🙂

Sper sa ne vedem la Training Mastery.

Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere. Daca dai replay la acest email va ajunge direct la mine.

PS
Intrucat nu stiu cand vei citi acest articol, daca te-ai decis sa te inscrii, contacteaz-o direct pe Roxana (telefon: 0726 00 55 55, e-mail: [email protected]  și verifica daca nu cumva are o oferta speciala pentru hotarati 🙂

Afla detalii complete despre Training Mastery prin click aici apoi contacteaz-o pe Roxana.

Accepti provocarea de a merge la urmatorul nivel?
Click aici pentru detalii!

Cu drag,
Marian

Marian rujoiu

 

 

[button_4 align=”center” href=”http://www.traininguri.ro/curs-formator-training-mastery/” new_window=”Y”]Detalii Training Mastery prin click aici![/button_4] [button_4 align=”center” href=”http://www.traininguri.ro/curs-formator-bucuresti/” new_window=”Y”]Detalii Curs Formator prin click aici![/button_4]

Update>

PS. In acest moment daca esti interesat strict doar de partea de Marketing, vezi detalii despre curs Marketing online prin click aici

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *