Mostenire de lider – Cum sa-i inspiri pe cei din jur sa-si schimbe viata in bine

Mostenire de lider – Cum să-I inspiri pe cei din jur să-și schimbe viața în bine

Martha Brooks, Julie Stark, Sarah Caverhill

Este o carte care merită citită mai ales de cei care doresc să lase o moștenire spirituală. Am citit-o cu placere în numai 3 ore și am rămas cu un sentiment foarte frumos. Cred că ar fi folositoare mai ales persoanelor care conduc echipe indiferent de mărimea lor. Nu este o carte cu teorii sofisticate ci o carte care conține adevăruri simple și bine exemplificate, despre modul cum îi poți inspira pe cei din jur. Cele trei adevăruri enunțate, caracteristice leaderilor sunt:

  • Îndrăznește să fii o persoană, nu o funcție,
  • Îndrăznește să relaționezi cu cei din jur
  • Îndrăznește să-ți împlinești visele

Cartea prezintă frumoasa poveste a lui Doug, care primește moștenire o funcție, însă testamentul spune că în termen de 6 luni consiliul poate confirma rămânerea lui în funcție sau schimbarea sa.

Astfel că, timp de 6 luni el face o călătorie către a deveni un lider, către a înțelege și a simți cum poate deveni un leader extraordinar.

Dacă ai în subordine oameni și simți că lucrurile nu merg bine, poți începe cu această carte. Te-ar putea inspira să simți că poți să fii mai mult și astfel ceilalți vor fi și vor face mai mult!

O puteti comanda prin click aici

sau o puteti cumpara din libraria noastra din Erenest Juvara

sa o cititi cu placere si sa vă inspire 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share