Daniel Goleman SOLD out?

Extreme Training, compania pe care o conduc, traversează o perioada pozitiva. Observam în urma cu câteva zile ca la Cursul de negociere din 1,2,3 Noiemebrie numărul de înscrieri a depășit numărul de solicitări. O sa fixam o sesiune în curând.

Același lucru este pe cale să se întâmple cu două cursuri fixate în septembrie, cursul de Public Speaking si cel de Formator. Nu putem decât să ne bucurăm, pentru că până la urma este un rodul muncii noastre și al clienților care ne-au vizitat și ne-au recomandat mai departe.

Surpriza însă a fost reprezentată de Evenimentul cu Daniel Goleman. Cu doua luni înainte de eveniment am ajuns la capacitatea maxima a sălii contractate inițial (sala Ronda de la Intercontinteal). In acest caz fie anunțam evenimentul ca fiind sold out fie schimbam locația. Astfel am decis să o schimbam cu o sala mai mare, mai frumoasă și mai prestigioasă (Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza.)

De ce scriu aceste rânduri?

Pentru a mulțumi tuturor acelora care ne-au oferit încredere. Promitem să păstram standarde înalte pentru ca cei care ajung la noi sa beneficieze de experiențe extraordinare!

Screen Shot 2013-08-09 at 10.29.28 AM

 

Screen Shot 2013-08-09 at 10.47.43 AM

Rate this post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!