Daniel Goleman SOLD out?

Extreme Training, compania pe care o conduc, traversează o perioada pozitiva. Observam în urma cu câteva zile ca la Cursul de negociere din 1,2,3 Noiemebrie numărul de înscrieri a depășit numărul de solicitări. O sa fixam o sesiune în curând.

Același lucru este pe cale să se întâmple cu două cursuri fixate în septembrie, cursul de Public Speaking si cel de Formator. Nu putem decât să ne bucurăm, pentru că până la urma este un rodul muncii noastre și al clienților care ne-au vizitat și ne-au recomandat mai departe.

Surpriza însă a fost reprezentată de Evenimentul cu Daniel Goleman. Cu doua luni înainte de eveniment am ajuns la capacitatea maxima a sălii contractate inițial (sala Ronda de la Intercontinteal). In acest caz fie anunțam evenimentul ca fiind sold out fie schimbam locația. Astfel am decis să o schimbam cu o sala mai mare, mai frumoasă și mai prestigioasă (Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza.)

De ce scriu aceste rânduri?

Pentru a mulțumi tuturor acelora care ne-au oferit încredere. Promitem să păstram standarde înalte pentru ca cei care ajung la noi sa beneficieze de experiențe extraordinare!

Screen Shot 2013-08-09 at 10.29.28 AM

 

Screen Shot 2013-08-09 at 10.47.43 AM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share