In curand lansez un curs Formator Avansat

Tocmai m-am întors dintr-o călătorie. Nu a fost doar o călătorie într-o altă țară, a fost o călătorie în care mi-au fost dezvoltate capacitățile intelectuale, emoționale și spirituale ceva de neimaginat. O să povestesc într-un alt post, la un moment dat, întreaga aventură. Îmi va fi totuși greu pentru că a fost dincolo de cuvinte.

Primul lucru pe care doresc să-l fac este să fructific această călătorie împreună cu oameni de valoare prin demararea unui program de Traineri avansați. Acesta ar fi o continuare firească a programului TOT după formula Powerful Trainers. Absolvenții știu despre ce este vorba, iar cei care nu știu pot afla detalii aici (acum chiar este activă o caravană în mai multe orașe).

În acest training de formatori avansați va fi permis accesul numai pentru persoanele care au absolvit cursul de formator la noi. Motivul este simplu – plecăm de la același nivel fără a fi nevoiți să reintrăm în lucruri care deja s-au discutat. Mai mult, acum știu că sunt lipsit de modestie, știu ce nivel au participanții după ce termină formatorul organizat de Extreme Training și pot, în acest fel, să ofer lucruri avansate fără nicio grijă. Aceste lucruri avansate vor fi de mare finețe după cum urmează:

Acum, prin click aici sau în formularul de mai jos, poți să-ți lași datele pentru o preînscriere. Probabil grupul va fi limitat la 16. Trainingul va costa undeva la 300 E și va dura cam 4 zile (vă spun pentru a avea coordonatele generale). Singura dilemă pe care o am este dacă să fac acest curs undeva în București sau undeva în regim de bootcamp la munte, aici contează și opinia voastră. Acest lucru ar însemna că s-ar mai adăuga anumite costuri la taxa de participare, însă probabil va crește și impactul. Cu siguranță trainerii care vor participa vor fi cei care vor ”ocupa” piața de training în următorii ani 🙂

Așadar, pentru prerezervare (anunțare intenție) completați formularul de mai jos. Iar dacă nu ați participat la un curs de formator organizat de Extreme Training, dați click aici.

Când anume va fi organizat? Depinde de cât de repede reușesc să finalizez pregătirea lui pe de o parte, iar pe de alta parte, de viteza preînscrierilor. 🙂 (cel mai devreme în luna august, cel mai târziu în octombrie-noiembrie).

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.