Cele 12 coloane ale succesului – Jim Rohn- Chris Widener

Cele 12 Coloane ale succesului

 1. Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba în viața ta este să te schimbi tu însuți
 2. Înfățișarea exterioară  trebuie să reflecte structura voastră lăuntrică
 3. Trebuie să ne punem mereu la treabă timpul, eforturile și imaginația pentru ca relațiile noastre să crească și să înflorească
 4. Motivul primordial pentru stabilirea unui obiectiv este faptul că – odată stabilit – te transformă într-o altă persoană
 5. Fiecare zi ne oferă multe oportunități, dar numai o singură oportunitate extraordinară
 6. Nu te alătura unei mulțimi mediocre, căci nu te vei perfecționa! Îndreaptă-ți atenția spre un grup în care așteptările și cerințele legate de performanțe sunt mari!
 7. Educația primită la școală te ajută să-ți câștigi existența. Autoeducarea te ajută să câștigi o avere.
 8. Secretul prin care ne putem influența semenii este să-i facem să ne perceapă ca pe niște indivizi înzestrați cu talent și calități unice.
 9. Personalitatea pe care ți-o modelezi îți influențează călătoria și sensul vieții
 10. Comunicarea reprezintă un teren neutru destinat înțelegerii interumane
 11. Să-i conduci pe alții înseamnă să-i ajuți să adopte idei, convingeri și acțiuni pozitive.
 12. Trăiește o viață care îi va îmbogății pe cei dn jur spiritual, intelectual, fizic și financiar. Trăiește o viață care să poată deveni modelul unei vieți ideale!

Cele 12 coloane ale succesului nu este doar un manual de dezvoltare personală, este un prilej de autocunoașre, meditație și trecere la acțiune. Romanul inițiatic ne prezintă povestea lui Michael, un tip cu o slujbă plictisitoare și prost plătită , cu o viață familială neîmplinită, pe scurt avea o viață fără destinație.

Am intrat în contact cu această cartea la recomandarea unei doamne (Dana Spirea) , care mi-a spus că vrea să facă un film după această carte. Inițiase și discuții legate de partea de legalitate și mai avea nevoie de actori, iar propunerea ei a fost ca eu să joc unul dintre roluri. Proiectul este încă la stadiul de idee, însă cine știe, poate odată va deveni realitate. După discuție, am cumpărat cartea, am citit-o motiv pentru care aproape la un an după această discuție, încă mi-a rămas în minte și scriu această recomandare.

Este o carte pe care o puteți lectura într-o dimineață sau într-o seară înainte de culcare. Va fi greu însă a doua zi să nu aibă un impact în viața ta de zi cu zi. Adevăruri simple, explicate și exemplificate de-a lungul unei călătorii pot trezi uriașul adormit, potențialul din fiecare persoană.

O puteți achiziționa online de pe siteul Libris prin click aici sau o gasiti in libraria Extreme Training din Ernest Juvara

Rate this post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!