Ce este firewalking? Este adevarat ca poti merge descult pe carbuni incinsi?

Ce este  Firewalking

 Un eveniment deosebit pentru rezultate remarcabile!

Nu-i de mirare ca supararea zeilor a fost atat de mare atunci când Prometeu a furat Focul Sacru si l-a daruit oamenilor. Pentru ca ei sa devina asemeni zeilor. Puternici. Trebuie doar sa-l atingeți pentru ca el sa va poata transmite intreaga sa forta. Acesta atingere va va descatusa energiile latente interioare. Fie ca mergeți pe carbunii încinși sau doar va uitati la cei care o fac, invatati sa va depasiti limitele si sa faceți schimbarile pecare vi le doriti.

Participand, inlaturati orice bariera mentala ce va limiteaza succesul in afaceri si in viata! Este cea mai moderna metoda de training pentru generarea de schimbari spectaculoase. Pentru reusita 100% a acestui eveniment trainerul dvs. este Dl. Bruno Medicina. Un om pasionat de atingerea excelentei, de performanta indiferent de domeniul de activitate, Bruno isi bazeaza exercitiile din cadrul conferintei pe conceptul Total Quality. Tehnicile prezentate si instructajul aplicat in prima parte a conferintei va pregatesc psihic si fizic pentru a constientiza nebanuitul potential care zace in fiecare dintre noi.

Pregatit cu grija, mentalul dvs. – relaxat, increzator in fortele proprii – va crea cu usurinta premisele trecerii cu bine de momentul plimbarii in picioarele goale pe carbunii incinși – dovada ca, oricand veți putea depasi orice obstacol. Este dreptul dvs. de a refuza sa participati la “proba de foc”, dacă teama de a nu va accidenta va domina. Veți putea experimenta cu alta ocazie puterea gandului asupra sentimentului, aplicand toate tehnicile deprinse in timpul seminarului. Este bine sa stiti ca riscul de a se produce arsuri este extrem de redus iar acesta se poate ivi doar in cazurile in care instructiunile primite nu sunt respectate intocmai, sau cand sunteți hipersensibil la caldura. Ingestia de alcool sau medicamente care afecteaza sistemul nervos, incercarea de a va proteja talpile umezindu-le, pot cauza accidente. In final, foarte putini dintre participantii la astfel de seminarii aleg doar postura de spectator. Si cu siguranta multi dintre ei, ulterior, regreta ca nu au facut pasul. Bucuria celor care reusesc sa impuna gandul pozitiv si dorinta de a reusi sentimentului de frica sunt de invidiat. Iar de multe ori, entuziasmul acestora este molipsitor, unii dintre cei tematori demonstrand pana la urma ca forta lor interioara a fost descatusata pentru ca firewalking-ul este un instrument de autodezvoltare.

Departe de a fi o manifestare mistica este vorba de o metafora foarte puternica ce transmite inconstientului impulsuri. Acestea va ajuta sa depășiti temerile atavice, sa descoperiti adevaratele obiective, sa spulberați granițele posibilului. Mii de dovezi vorbesc despre rezultatele unor astfel de experimente. Au crescut simtitor performantele echipelor care au avut acel curaj de a-si invinge teama, de a-si depasi limitele. Punctul culminant si cel mai spectaculos al acestui eveniment: “covorul de foc”.

Ce se întampla cand piciorul dezgolit atinge jarul celor 530 de gradeC? Pur si simplu, o minune! Simtiti cum energia focului explodeaza in venele dvs.. Corpul e gata de actiune, iar creierul “turat” la maximum! Concentrarea atinge apogeul: primul pas,  primul gand: “trebuie sa reusesc! Am vointa, ma slujesc de ea! Pot!” Ultimul pas pe covorul de jaratec si gandul asociat lui: “am reusit! Daca am facut asta, voi fi in oricand in stare sa daram obstacolul ce-mi sta in cale. Pot orice!” Merita sa incerci !

ITI ESTE TEAMĂ SĂ ÎNCERCI?

AR TREBUI SĂ-ȚI FIE MAI TEMĂ DACĂ NU ÎNCERCI pentru  că următoarele lucruri vor ramane adevarate enigme pentru tine:

  • Atingerea un obiectiv măreț
  • Adevartul gust al succesului
  • Valoarea personala și a leadershipului
  • depasirea propriilor convingere
  • Ce inseamna sa dezlantuiti o imensa forta interioara.

Nimic nu poate inlocui aceasta experienta. Momentul este unic in viata dvs. Cunostintele capatate constituie pentru dvs. cea mai buna trambulina catre performanta dorita. Iar senzatia  traita la iesirea de pe covorul de foc se va “reactiva ” ori de cate ori, in viata, veți fi pus in situatia de a intreprinde imposibilul si vocea interioara va rosti indemnul: “Incearcă! Esti pregătit sa reușesti!” – Sursa text Bruno Medicina, completat si adaugit de mine 🙂

detalii complete despre eveniment puteti afla prin click aici

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!