Ce fac antreprenorii din Silicon Valley noaptea?

Ce fac antreprenorii din siicon valey noaptea
Mai sunt cateva zile pana cand Dragos Bratasanu, va sustine un eveniment in Bucuresti (24 ianuarie 2016). Dincolo de faptul ca povestea vietii lui este una fascinanta, care poate sa te inspire si pe tine, l-am rugat in prealabilul conferintei sa ne impartaseasca un eveniment din viata sa.
Articolul de mai jos este scris de Dragos, iar la final vedeti mai multe detalii despre Dragos si despre ce puteti faceti sa-l intalniti.
[divider style=”2″]
Tocmai am incheiat o noapte lunga de discutii cu Salim Ismail, fost VP la Yahoo! si actual Ambasador Global pentru Singularity University. Salim este unnamedun antreprenor de succes si un strategic sclipitor, este autorul cartii Exponential Organizations si are un background in fizica teoretica. Discutiile au fost complet diferite de ce s-ar astepta sa fie in inima Silicon Valley. Subiectul discutiei a fost: sensul vietii.
Salim foloseste un model foarte simplu, desenat de mana, in care explica esenta umana. In inima inimii, in centrul fiintei tale, tu esti un suflet stralucind cu energia vietii. Cand un copil se naste, doar sufletul straluceste prin el. In timp, pe masura ce crestem, punem straturi deasupra sufletului – constientul si subconstientul. Acestea pot fi ca o binecuvantare sau ca cea mai oribila inchisoare pentru noi.antreprenorii
 Misiunea ta in viata este sa traiesti (si sa actionezi) din centrul inimii tale, din energia sufletului tau.  Construiesti bariere mentale cand esti tanar si apoi muncesti din greu sa le distrugi. Daca adevarul sufletului tau este blocat de forte constiente sau subconstiente, aceste bariere mentale te vor distruge. Boli, dependente, furie, …, sunt moduri de a face fata faptului ca energia este blocata in aceste straturi. Toate tehnicile disponibile (programare neurolingvistica, terapii, meditatie, …) au fost create ca sa te ajute sa navighezi prin aceste straturi ale mintii si sa te incurajeze sa traiesti din centrul inimii.
Ma framanta un singur gand. L-am intrebat pe Salim cum se aplica acest model in viata dar si in moarte. Raspunsul lui a fost fascinant si (spre surprinderea mea) foarte logic. In fiecare noapte cand te duci la culcare, constientul tau moare si sufletul tau impreuna cu subconstientul continua. Cand te trezesti, sufletul si subconstientul primesc o noua minte constienta. Cand mori, iti lasi in urma constientul si subconstientul si doar sufletul continua. Daca iei din nou o forma fizica, vei lua un constient si subconstient nou.
Nimeni nu stie cu adevarat raspunsul la intrebarea “care este sensul vietii”,
dar asta este ceea ce fac antrepreneorii din Silicon Valley noaptea.
Cauta un scop. Cauta un sens. Cauta adevarul. Asa cum facem toti.
Dr. Dragos
[divider style=”2″]

 Leadership direct de la NASA

Interviu cu Dragos Bratasanu

In filmul sau THE AMAZING YOU, Dragos a adus laolalta lideri de la NASA, staruri rock, scriitori celebri, antreprenori din Silicon Valley, inventatorii celebrului brand Angry Birds, pentru a impartasi cum au reusit ei sa-si descopere adevarata pasiune si sa o transforme cu succes in realitate.  Cu filmul THE AMAZING YOU, Dragos a avut turneu in Statele Unite, Japonia si Europa. Acum va invitam pe voi la o zi inspirationala in care sa impartasim povesti incredibile de viata si sa veniti cu un pas mai aproape  de a face ceea vreti cu adevarat!

 

Rate this post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!