Un nou Director Executiv la Extreme Training

Ca tot vorbeam intr-un post anterior de life balnce, un prim pas este sa-mi ofer putin mai mult timp pentru personal. Pana in acest moment am lucrat minim 10 ore pe zi pentru Extreme, o medie ar fi pe undeva la 12-14 ore pe zi.. nu vreau sa aduc in discutie exceptiile ! Asadar cine crede ca fiind antreprenor ajunge la un volum de munca mai mic, cel putin in primii ani nu functioneaza, la mine cel putin nu a mers!

In titlu am spus ca este un nou director, insa el nu inlocuieste pe nimeni, pentru ca nu obisnuiesc sa dau oamenii afara 🙂 Am infiintat acest post pentru ca am nevoie de ajutor major, pentru ca doresc mai mult timp pentru mine si pentru ca ….. am dorit sa-i gasesc un loc care sa i se potriveasca lui Tony pentru ca vroiam sa lucreze pentru mine si cu mine.

De vreun an de zile il ”recrutez” pe Antonio Ciocan Fontanine si sunt sigur ca este cea mai buna alegere pe care o putem face. Felicitari lui Tony care sunt sigur ca va aduce un plus considerabil pentru Extreme Training in general, pentru clientii Extreme Training si pentru mine intr-un mod particular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share