Obama si tehnicile din hipnoza ericksoniana

Intrucât în ultima vreme am primit multe întrebari legate de ce este Hipnoza Ericksoniana, la ce foloseste, cine o aplica si asa mai departe va ofer un document în acest sens. Daca vreti sa faceti ceva serios, in hipnoterapie, va recomand pregatire de specialitate. Daca totusi va intereseaza la din punct de vedere al negocierii, discursului public, vanzari si asa mai departe acest document ar putea sa va ajute. Limbajul lui Milton Erickson este cunoscut ca fiind unul de impact, care convinge.

Obama este acuzat ca a folosit tehnicile hipnozei ericksoniene în campania electorala. Cat de etic este sau nu, nu face obiectul discutiei de fata. Documentul va poate fi folositor, pentru ca are prezentate studii de caz pe Obama, pe discursului lui, pe ceea ce face iar cele mai multe lucruri pot fi întelese, unele chiar si aplicate fara o pregatire de specialitate.

Documentul il puteți descarca prin clik aici!

Totodata, daca sunteti interesati de cursul Stiinta Persuasiunii, care abordeaza aceste elemente sau similare, o alegere foarte buna este cursul de Negocieri Persuasive  sustinut de Colegul meu dan Lambescu!

Rate this post

1 thought on “Obama si tehnicile din hipnoza ericksoniana”

  1. Pingback: 10 tehnici de hipnoza utilizate in negociere Marian Rujoiu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!