Masaj Terapeutic

Am avut parte duminica seara de un masaj terapeutic de zile mari.

Dupa multa oboseala acumulata, o cursanta, mai exact Lulu ,mi-a spus ca-mi poate face un masaj terapeutic dupa ce terminam cursul. Mi-a explicat ca nu este cel clasic ci e ceva de la chinezi. M-a facut fresh in 30 minute, mi-a deblocat gat, spate, oase, etc ! Va recomand asemenea masaj cu cea mai mare caldura!

Merita

7 Responses

 1. Daca este vorba de TSUBO , da, este de origine asiatica.
  Nu este masaj clasic ci se adreseaza corpului energetic prin presarea si executarea anumitor manevre pe puncte clasice de acupunctura chineza, situate pe meridiane.
  In acest fel se inlatura blocajele de la nivelul corpului energetic, eteric iar corpul fizic este corect alimentat cu energie.
  Este MULT mai eficient decat masajul clasic.
  Nu este reflexoterapie. Ea merge pe alte principii. Pursi simplu acest tip de masaj chinezesc este o forma de acupunctura ..far ace.
  „Perierea” si netezirea meridianului energetic si actiune pe punctul de acupunctura. Insotit si de manevre de chiropractica face minuni.

 2. as vrea si eu sa incerc si eu un asemenea masaj de vreme ce sunt intepenit in partea superioara a gatului de ceva timp din cauza afurisitei de perna…Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share