Manual de negociere la modul serios

Dupa cum probabil ati obeservat sunt pasionat de negociere! Daca cineva sa gandeste sa cumpere doar o singura carte recomand Prutianu. Practic negocierea, ofer consultanta, tin cursuri si totodata studiez pe tema negocierii. Tratatul  de comunicare si negociere in afaceri al Domnului Prutianu , si o spun cu mandrie ca sunt roman, este de departe cel mai reusit document in sfera negocierii. Nu am intalnit, cel putin pana acum, autori (romani sau straini) atat de buni.

Cartea o gasiti in librarii sau o puteti comanda online de pe siteul Libris prin click aici. Are ceva pagini, astfel ca trebuie sa alocati timp studiului.

Nici o tehnica nu este magica in negociere, trebuie sa studiati, sa mergeti la cursuri si sa practicati, iar odata ce veti ”simti” dinamica negocierii veti fi asi!

Spor la citit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share1
Tweet
Share