Ce cursuri sunt soldout? si de ce?

De ce am pus acest post? Răspunsul îl găsiți mai jos!

Am observat ca oamenii în 2013 sunt foarte hotărâti și știu ce vor in 2013. Spre deosebire de 2012 sau 2011 unde începutul anului reprezenta o pornire greoaie, cursurile putându-se constitui cu greu abia din februarie, acum suntem la jumătatea lui februarie cu o mulțime de cursuri încheiate deja și cu soldout pentru cele de mai jos.  Este frumos când este peste așteptari 🙂

Vestea buna este ca puteți efectua inscrieri pentru oricare din ele si va veti pastra prioritatea cand se organizează următoarele. Rezervarea nu costa nimic, urmând să vă hotărâti în momentul anunțării datei dacă vă mențineti rezervarea. Sau puteți alege alternativele sugerate de mine.

De ce am pus acest post!

Pentru a transmite un mesaj de mulțumire tuturor celor care au ales Extreme Training începând din 2005. Ne-au oferit încredere, motiv pentru care întodeauna am făcut tot posibilul pentru a deveni mai buni în ceea ce facem, mai atașati, mai implicați! Extreme Training, administrativ, este compania mea, însă practic ea exista numai datorita oamenilor care ne-au oferit încredere!

Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cultivarea optimismului

Cultivarea optimismului

Atunci când dai o dată cu un zar probabilitatea de a da 6 este de 16.66%, iar dacă dai de trei ori probabilitatea de a da o dată 6 este de 50%. Prin urmare, optimistul este orientat spre a arunca de trei ori cu zarul.

Read More »
Share
Tweet
Share