2022 – Retrospectiva din culise

Am mai trecut un an frumos. Dacă ar fi să definesc printr-un cuvânt acest an aș zice: INTENS!

Intens din toate punctele de vedere. Fac eu ce fac și de cele mai multe ori îmi propun lucruri fie greu de realizat, fie care necesită un volum de muncă uriaș, fie aparent imposibile. Frumusețea este că reușesc să duc la bun sfârșit multe dintre acestea.

La sfârșitul lui 2022,  sintetizat, lucrurile arată cam așa:

  • Am depășit 50 de proiecte prezente în platforma Life University.   
  • Am lansat APP-ul pentru navigare mai ușoară pe mobil
  • Am lansat pe perioadă limitată și opțiunea VIP ACCESS ,de abonament Anual cu acces la toate cursurile.
  • Am introdus certificări Life University pentru Majoritatea cursurilor
  • Materialele create de noi (cursuri, articole, webinarii, videouri) au atins peste 5 milioane de persoane.
  • Am depășit 60 000 înscrieri la cursuri (anul trecut ajunsesem la 10 000).

VISUL MEU

Visul meu este că până în 2030 să avem peste jumătate de milion de înscrieri. Cumva, această cifră ar depăși totalul universităților din România la un loc. Nu cred că Life University poate înlocui vreo universitate din România, mai ales cele specifice gen inginerie, medical, drept, etc.

Ce ne diferențiază?

Cred însă, că educația care contează în viața de zi cu zi lipsește cu desăvârșire, fie că vorbim de Nutriție fie că vorbim de Life Balance, fie de Antreprenoriat, fie de Business, de Marketing, Spiritualitate și tot așa.

Ne-am diferențiat specific de universități, creând conținut practic, aplicabil și ușor de urmărit. Totodată ne-am diferențiat și de mulțimea de ”experți” care predau din cărți, în platforma Life University regăsindu-se vârfurile de care România poate fi mândră.

Cum spuneam și cu alte ocazii, Masterclass-urile din Platforma Life University nu sunt pentru oricine, ele se adresează acelui public care vrea să se dezvolte, pe de o parte, iar pe de altă parte care alege să se lase inspirat de cei care contează cu adevărat, de cei care au demonstrat că sunt capabili.

Ne-am clarificat și Mottoul anul acesta și anume: Lasă-te inspirat de cei mai buni! În 2021 am mers pe Învață de la cei mai buni, însă acest motto/slogan fost copiat în masă și totodată ne-am dat seama că ceea ce facem noi este mai mult decât învățare, este educație, este mentorat, este inspirație.

Remarcabili

Ca și anul trecut, anul acesta (2022), cu ocazia producerii Masterclass-urilor am avut șansa să cunosc oameni remarcabili. Iar când spun remarcabili, nu mă refer doar la competențele lor profesionale, mă refer la cele emoționale pe de o parte, iar pe de altă parte la umanitatea pe care am avut ocazia să o văd și să o simt la fiecare dintre aceștia.

La sfârșitul acestui an sunt recunoscător, în primul rând, autorilor care mi-au dat o șansă acceptând să facă parte din acest proiect:

Pentru cei care contează

Sunt recunoscător, mai mult de atât, celor care au cumpărat. 🙂
Da!  Fără voi acest proiect nu ar fi putut crește, nu s-ar fi dezvoltat și nu ar fi continuat. Îmi amintesc când puneam bazele acestui proiect mi se spunea că:  Românii sunt prea invidioși pe cei care au reușit, că e prea mult hate, că nu va cumpăra nimeni, că nimeni nu apreciază experții cu adevărat valoroși. Îmi amintesc ce am spus atunci: E posibil ca unii să fie așa, dar eu nu pentru aceia fac acest proiect, ci pentru ceilalți. Nu știu dacă reprezintă 1 sau 99% din populație, însă eu nu mă adresez hate-rilor. Și tocmai că există un public care aruncă cu noroi în tot ce se creează, un public plin de invidie, este cumva o necesitate să ne gândim la publicul frumos și să facem ceva pentru el.

Adică pentru mine nu a avut nici un sens să nu fac un proiect doar pentru că unii nu ar fi de acord sau ar minimaliza … sau orice. Cred că acest public a devenit din ce în mai mare și mă refer aici la publicul dornic să se dezvolte, dornic să-și descopere și să-ți dezvolte potențialul, dornic să se lase inspirat de cei cu adevărat bune. Acest proiect există pentru voi și datorită vouă.  

Vă sunt recunoscător! 🙂

Au fost și greutăți în 2022?!

O, da! Și încă multe! Au fost și lucruri care nu mi-au ieșit?
Bineînțeles!
Cred ca a trece peste ele, a învăța din ele și a continua să ”lucrezi” la visul tău este tot ceea ce contează!

Am planuri mari și pentru 2023, nebunești aș putea spune. Dacă obiectivele pe care ți le-ai setat, nu te sperie suficient de tare, înseamnă că nu ești dispus să descoperi cu adevărat ce poți reuși.

VISUL TĂU

Îți doresc în 2023 să îndrăznești să visezi, să lucrezi cu adevărat la visele tale și să devină realitate cât mai multe dintre acestea!

Dacă ai sugestii sau un mesaj pentru mine, poți lăsa mai jos un comentariu!

4.6/5 - (8 votes)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Pe ce adresă de email vrei să primești ebook-urile gratuite?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Life University I Marian Rujoiu prin click aici!

Te poți dezabona oricând

Privacy Policy: Promitem că adresa ta de email este în siguranță!